Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την αγορά Κατασκευών αλουμινίου και Σιδήρου από την εταιρεία μας.

Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται πλήρως με τις εθνικές και ευρωπαϊκές διατάξεις και χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητα κατασκευής, η οποία διασφαλίζεται με διαρκείς ποιοτικούς ελέγχους.

Η εταιρεία μας παρέχει γραπτή εγγύηση για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών μας ( τοποθετήσεις – επισκευές ), ανάλογα με την εργασία της επιλογής σας.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η παρούσα εγγύηση ισχύει υπό τον όρο της καλής εγκατάστασης σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης και υπό τον όρο της καλής χρήσης και συντήρησης του προϊόντος, σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, συντήρησης και ασφάλειας που συνοδεύουν το προϊόν, και σύμφωνα με τους περιορισμούς που αναφέρονται στο παρόν.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Οι εγγυσεις μας καλύπτουν ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Λόγω της συνθετότητας του προϊόντος η εγγύηση δίνεται με διαφορετική χρονική διάρκεια για τα διάφορα εξαρτήματα των κουφωμάτων αλουμινίου

Η εταιρεία μας εγγυάται την καλή λειτουργία και εμφάνιση ως ακολούθως :

I. Για τα προφίλ, τη βαφή και τα εξαρτήματα (τζάμια, μηχανισμούς, μεντεσέδες) παρέχει 2 χρόνια εγγύηση, εφόσον τηρούνται αυστηρά από τον πελάτη οι προαναφερόμενες οδηγίες καλής συντήρησης.

II. Για τα ηλεκτρικά μοτέρ (απλά ή με μανιβέλα), η εγγύηση καλής λειτουργίας τους είναι 5 χρόνια